Protecția datelor personale

Securitatea datelor personale


Conform Legii nr. 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de ROMTANK exclusiv in scopul declarat al site-ului. Pentru protecția datelor dumneavoastră, ROMTANK a luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja aceste date în special împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Astfel, datele furnizate de dumneavoastra din formularul de comanda / formularul de contact vor fi folosite numai pentru a va raspunde solicitarii sau a va trimite confirmarea comenzilor. facturare si pentru livrarea comenzilor.
Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea cererii / comenzii dumneavoastra. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa ROMTANK, doar in scopul procesarii cererii dumneavoastra (cerere de oferta, cerere informatii stoc produse, cerere detalii tehnice, onorare comanda).

ROMTANK nu va folosi datele dumneavoastra in alte scopuri decat cele pentru care dumneavoastra v-ati exprimat acordul sau pentru a da curs solicitarilor dumneavoastra.

Conform Legii nr. 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre ROMTANK cu o cerere scrisa, datata si semnata sau prin transmiterea unui mail la adresa protectia.datelor@romtank.ro. ROMTANK se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, derulate de societatea noastra, vi se va cere acordul explicit.

ROMTANK nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj trimis contine datele noastre de identificare si se transmite pentru a realiza si/sau onora comanda dumneavoastra.

SC ROMTANK SRL (administrator al site-ului www.romtank.ro), respectă cu stricteţe confidenţialitatea datelor personale ale clienţilor sai şi se angajează să nu le transmită către terţi decat în scopul pentru care au fost primate de la dumneavoastra: stabilire contact cu clienti, pentru efectuarea si livrarea comenzilor. Astfel, datele pot fi transmise catre: procesatorul de plati, companii de curierat.
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


Conform cerinţelor Legii nr. 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date ROMTANK SRL se obliga a administra în condiţii de sigurantă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.. Scopul colectarii datelor este: furnizare de servicii si bunuri, In calitate de utilizator (vizitator care se inregistrează si transmite datele personale prin formularul de înregistrare) sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate şi emiterea facturii. Refuzul dvs. determină imposibilitatea livrarii comenzii. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de catre SC ROMTANK SRL.
Conform Legii nr. 2016/679, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa noastra sau solicitare transmisa la adresa de e-mail protectia.datelor@romtank.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
Observaţie:


*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu. Vom da curs cererilor dumneavoastra atata timp cat nu interfereaza cu obligatiile legale ce deriva din activitatile prestate de societatea noastra.