Termeni și condiții

Date de identificare S.C. ROMTANK S.R.L – persoană juridică cu sediul în Brașov, Str. Tâmpei nr.13, Bl. D1, Sc. E, Ap. 14, punct de lucru: Str. Barbu Delavrancea 18, 500334, Brașov, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J08/2890/2008, având CUI RO24692812, numită în continuare ROMTANK.

Va rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.Informații privind DEEE

ROMTANK SRL este autorizată să introducă pe piață echipamente electrice și electronice – numărul de înregistrare RO-2018-02-EEE-3030-I.

Având în vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protecția mediului și O.U.G. 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), se impune scoaterea din uz corespunzătoare a echipamentelor electrice și electronice. Scopul este acela de a preveni potențialele efecte nocive asupra mediului și sănătății umane că urmare a prezenței substanțelor periculoase.

Simbolul care însoțește produsul indică faptul că aparatele electrice și electronice vechi nu trebuie aruncate împreună cu deșeurile municipale nesortate. După ce aparatele și echipamentele au ajuns la sfârșitul duratei lor de funcționare, ele trebuie colectate în centre speciale puse la dispoziție de către o societate autorizată în colectarea deșeurilor. De asemenea, ROMTANK SRL aplică politica de colectare a DEEE în sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislației în vigoare, dacă echipamentul predat este echivalent și a îndeplinit aceleași funcții că și echipamentul nou furnizat; clienții pot preda DEEE echivalent la sediul ROMTANK SRL.Acces și drepturi vizitator site

ROMTANK garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.romtank.ro, în interes personal (informare, contactare, efectuarea de comenzi online) și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ROMTANK fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC ROMTANK SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.Sesizări

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de email: office@romtank.roROMTANK va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de ROMTANK exclusiv în scopul declarat al site-ului. Pentru protecția datelor dumneavoastră, ROMTANK a luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja aceste date în special împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Astfel, datele furnizate de dumneavoastră din formularul de comandă / formularul de contact vor fi folosite numai pentru a va răspunde solicitării sau a va trimite confirmarea comenzilor. facturare și pentru livrarea comenzilor.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea cererii / comenzii dumneavoastră. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa ROMTANK, doar în scopul procesării cererii dumneavoastră (cerere de oferta, cerere informații stoc produse, cerere detalii tehnice, onorare comandă).

ROMTANK nu va folosi datele dumneavoastra in alte scopuri decat cele pentru care dumneavoastra v-ati exprimat acordul sau pentru a da curs solicitarilor dumneavoastra.

Conform Legii nr. 2016/679, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa către ROMTANK cu o cerere scrisă, datată și semnată sau prin transmiterea unui mail la adresa protectia.datelor@romtank.roROMTANK se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conțînând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră in scopul realizării unor campanii, derulate de societatea noastră, vi se va cere acordul explicit.

ROMTANK nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj trimis conține datele noastre de identificare și se transmite pentru a realiza și/sau onora comandă dumneavoastră.

SC ROMTANK SRL (administrator al site-ului www.romtank.ro), respectă cu stricteţe confidenţialitatea datelor personale ale clienţilor săi şi se angajează să nu le transmită către terţi decât în scopul pentru care au fost primite de la dumneavoastră: stabilire contact cu clienți, pentru efectuarea și livrarea comenzilor. Astfel, datele pot fi transmise către: procesatorul de plăti, companii de curierat.